Tekengebied 4
DSC_1862

Heb je een trouwauto nodig als je gaat trouwen?

calendar

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Ja! Dan wil je ook een mooie en betrouwbare auto huren, misschien wel een oldtimer/klassieker om jullie overal naar toe te rijden. Denk aan de fotolocatie(s), gemeentehuis, kerk, en de feestlocatie.

Het is geen verplichting natuurlijk, maar het is wel een hele mooie aanvulling voor jullie grote dag en om nou alles met de benenwagen te doen? Kan wel natuurlijk, maar als het regent of koud is…? De Volvo Amazon heeft als trouwauto al 8 jaar op rij vele bruidsparen veilig op de plaats van bestemming gebracht.

Deze klassieker zit heerlijk, heeft een goede verwarming en niet onbelangrijk, een zeer betrouwbaar motor, zoals Volvo betaamt. Ik mag mij verheugen op de vele reacties in het gastenboek die te lezen zijn op de pagina ervaringen. Dit geeft bovenal veel energie om hier mee door te gaan. Daar er nu al veel trouwerijen op de planning staan voor dit jaar, is mijn doel om nog meer te streven naar een mooi en goed “product” van mijn dienstverlening.

Maak je dag onvergetelijk door een goede keuze te maken in het vervoer op jullie grote dag, niets is vervelender dan een trouwauto die het niet doet, succes!!

Over Volvo Trouwauto

Ik, Paul Lups, ben trotse eigenaar van een Volvo Amazon 122S. Samen met mijn Volvo zet ik mij in om bruiloften compleet te maken. Ik help u graag om van jullie trouwdag, de mooiste dag van jullie leven te maken. Dit doe ik door mijn Volvo oldtimer trouwauto voor jullie beschikbaar te stellen, met of zonder chauffeur. Ik bied niet alleen vervoer aan, maar ook al mijn extra mogelijkheden en ondersteuning waar nodig is.

Neem contact op!

Bekijk andere artikelen:

Volg ons op social media!

Artikel delen:

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.