Trouwauto huren in Woudenberg?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Trouwauto Woudenberg

Op zoek naar een klassieke trouwauto in Woudenberg? In een retro 60’s stijl de show stelen op jullie grote dag? Volvo Trouwauto verzorgt de finishing touch aan jullie bruiloft. Jullie trouwdag is uiteraard de mooiste ervaring van jullie leven. Alles moet speciaal zijn, dus ook het vervoer. Mijn naam is Paul Lups en ik stel graag mijn gerestaureerde Volvo ter beschikking als trouwauto in de omgeving van Woudenberg. Met deze klassieke oldtimer trouwauto voeg ik een extra vleugje romantiek en beleving toe aan jullie speciale dag! 

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Waarom Volvo Trouwauto?

  • Persoonlijk, gastvrij en intensief betrokken;
  • Gespecialiseerd in de trouwbranche;
  • Aanvullende mogelijkheden naast de trouwauto;
  • De finishing touch op uw bruiloft!

Ervaringen met de Volvo Trouwauto

Beste Paul, we hebben met zeer veel plezier gebruik gemaakt van jouw Volvo Amazon. De auto rijdt erg prettig en we hebben vooraf duidelijke uitleg ontvangen. Dank voor de zeer goede service en het prettige contact! Een absolute aanrader.
Matthijs en Maaike
Met volle tevredenheid kijken wij terug op onze trouwdag en het rondrijden met de wonderschone Volvo Amazon! Het heeft prachtige foto’s opgeleverd samen met de auto en de mooie details zoals de unieke gepersonaliseerde kentekenplaat en het mooie mandje. Paul bedankt voor je goede service!
Wilmer en Marike
Paul & André hebben ons een prachtige trouwdag bezorgd. Ze zijn zeer communicatief, betrokken en attent. Onze chauffeur was zeer behulpzaam met oog voor details. De auto is super mooi trouwens. We hebben echt genoten van onze dag en willen Volvo Trouwauto echt aan iedereen aanbevelen!
Elyssa & Artur

Trouwvervoer Woudenberg

Zijn jullie op zoek naar klassiek trouwvervoer in Woudenberg, dan is dit het juiste adres. Woont u in een andere plek in Nederland. Geen probleem, alles is bespreekbaar. In de afgelopen dertien jaar heb ik meerdere koppels mogen voorzien van een mooie exclusieve trouwauto tijdens hun grote dag. In eerste instantie zorg ik natuurlijk voor het vervoer en ben ik, indien gewenst, ook jullie betrouwbare chauffeur. Kruipt u liever zelf achter het stuur, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Door mijn jarenlange ervaring  binnen de trouwbranche, denk ik ook graag mee over de verdere details van jullie bruiloft. 

Op deze manier wil ik jullie zorgeloos laten genieten van deze speciale dag. Mijn Volvo Amazon heeft een klassieke uitstraling, beschikt over een luxe bekleding en is gebroken wit van kleur. In de auto zijn standaard twee paraplu’s aanwezig. We willen natuurlijk niet dat de regen roet in het eten gooit bij het schieten van een mooie trouwfoto!

Extra mogelijkheden

Kenteken

Mandje

Bloemen

Geïnteresseerd en wilt u kennismaken

Bruiloft auto huren? Dat is leuk om te horen! Neem contact met mij op of kom langs voor een persoonlijk gesprek. We nemen samen jullie bruiloft door en er is tijd en ruimte om de trouwauto te bekijken. Zoeken jullie nog hulp met de bloemen? Willen jullie graag een picknickmand of een nummerplaat met jullie trouwdatum toevoegen? Er zijn meerdere opties beschikbaar en ik denk graag met jullie mee. De rit van jullie leven staat op het punt te beginnen en ik zou graag de chauffeur willen zijn!

  

Het voelde gelijk goed, het mailcontact, de bezichtiging van de Volvo Amazon en natuurlijk op onze grote dag! We hebben ons helemaal over kunnen geven aan Paul. Geen moment stress ervaren. Paul is rustig aanwezig, niet op de voorgrond, en toch is hij er! Heel erg bedankt Paul dat je onze chauffeur wilde zijn, en voor het gebruik van de prachtige Volvo Amazon die het plaatje compleet maakt.
Benjamin & Andra

Klaar voor de reis van je leven?

Dat zal wel goed zitten! Bent u op zoek naar een klassieke bruidsauto in en nabij Woudenberg, dan staat mijn portier voor u open. Maak een afspraak en onder het genot van een kopje koffie bespreken we vervolgens de details. Zo zorgen we er samen voor dat jullie bijzondere dag, klassiek onvergetelijk wordt! Meer weten over bruiloften en alles wat erbij komt kijken? Lees dan mijn blog!
  • Duidelijke all-in prijs
  • Volvo Trouwauto denkt graag mee
  • Meer dan alleen het vervoer
  • Met óf zonder chauffeur

Trouwvervoer in Woudenberg?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.