Trouwauto huren in Arnhem?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Jullie unieke trouwauto nabij Arnhem

Zijn jullie op een zoektocht naar een mooie trouwauto in de buurt van Arnhem? Volvo Trouwauto wil jullie graag van dienst zijn! Misschien dromen jullie al een beetje weg bij de gedachte aan deze mooie dag. Dat is natuurlijk volkomen terecht. Trouwen is namelijk een bijzondere gebeurtenis in het leven. Het is natuurlijk prettig als alle zaken tot in de puntjes geregeld zijn. Zo ook de trouwauto

Onze Volvo Amazon is een klassieke trouwauto oldtimer die meteen in het oog springt. Met deze auto krijgt jullie bruiloft een klassieke 60’s uitstraling. Volvo Trouwauto verzorgt het vervoer en helpt ook graag een handje bij andere zaken rondom uw trouwdag. Zijn jullie dus op zoek naar een trouwauto in Arnhem of elders in Nederland, dan willen wij hier graag bij helpen!  Wij gaan vooraf en tijdens de bruiloft op de achtergrond aan de slag, zodat jullie op de voorgrond kunnen stralen!

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Onze service

  • Klassieke trouwauto Volvo Amazon;
  • Gastvrije en persoonlijke werkwijze;
  • Aanvullende diensten naast het vervoer;
  • Gratis proefrit mogelijk!

Ervaringen met de Volvo Trouwauto

Paul heeft op 9 juni 2018 zijn prachtige Volvo trouwauto aan ons verhuurd voor onze bruiloft. De auto ziet er keurig uit en is goed onderhouden. Paul is prettig in de omgang en is onze wensen en afspraken perfect nagekomen. Wij hebben genoten zelf in de Volvo te kunnen rijden. Een absolute aanrader!
Koen Andeweg
Prachtige wagen! Tijdens onze bruiloft op 1 september 2018 hebben we de Amazone van Paul gebruikt. Als volvo liefhebber wilde ik perse een mooie oude volvo vinden voor onze grote dag. Ik denk dat ik geen betere had kunnen huren dan die van Paul. De Amazone ziet er keurig uit, loopt goed en laat aan alle kanten zien dat hij van een echte auto liefhebber is. Ook de service was top. De auto werd keurig op tijd afgeleverd en weer opgehaald. Paul bedankt voor alles en voor de gastvrijheid.
Danny Verbrugge
Paul heeft ons geweldig geholpen bij onze zoektocht naar een trouwauto. Fijn kennismakingsgesprek, flexibel in de mogelijkheden qua tijden, goed contact via mail en telefoon en altijd vriendelijk en behulpzaam. We kregen vrijheid bij het versieren en een proefritje voor onze eigen chauffeur. De auto was echt prachtig en we hebben er heerlijk in gereden en uiteraard wat foto’s mee gemaakt. Paul zorgde voor het halen en brengen van de auto, dat scheelde ons veel geregel. Dat alles voor een heel zacht prijsje. Als je een Volvo Amazone zoekt voor een bruiloft is dit hét adres!
John & Mariëlle

Trouwvervoer Arnhem

Voor uniek trouwvervoer in Arnhem hebben jullie aangeklopt bij de juiste persoon. Mijn naam is Paul Lups, eigenaar en tevens chauffeur van Volvo Trouwauto. Sinds 1988 heb ik, samen met mijn Volvo, veel koppels blij mogen maken met mijn diensten. De auto is uiteraard mijn handelsmerk, maar door mijn jarenlange ervaring, heb ik ook een aardige kijk gekregen op de trouwbranche. Deze inzichten deel ik dan ook vaak met stellen die bij mij langskomen. Verder zet ik graag een stapje extra om jullie een onvergetelijke dag te kunnen bezorgen.

Mijn volledig gerestaureerde Volvo Amazon blijft met zijn klassieke uitstraling en gebroken witte kleur niet alleen op het netvlies staan, maar is ook al meerdere malen vereeuwigd op mooie trouwfoto’s. Dit in combinatie met het luxe interieur en de ruime indeling aan de binnenzijde, is wat mijn Volvo Amazon de perfecte auto maakt voor een uniek en ontspannen trouwvervoer in Arnhem. Dit trouwvervoer maakt jullie bruiloft compleet.

Meer informatie over mij of de auto? Maak een afspraak!

Extra mogelijkheden

Kenteken

Mandje

Bloemen

Interesse en in contact komen

Is jullie interesse in mijn trouwvervoer in Arnhem aangewakkerd? Dat is natuurlijk fijn om te horen! Volvo Trouwauto is altijd beschikbaar voor contact via de telefoon of mail. Daarnaast zijn jullie uiteraard altijd van harte welkom voor een persoonlijk gesprek met een kopje koffie. We nemen jullie trouwdag van top tot teen door, bekijken de auto en maken ruimte voor een proefrit. Hebben jullie interesse in aanvullende mogelijkheden zoals het regelen van bloemen of een picknickmand? Alles is bespreekbaar bij Volvo Trouwauto!

  

Op 10 mei ’19 zijn wij getrouwd en als extra eyecatcher hadden we voor deze prachtige dag de Volvo Amazon van Paul gehuurd. Van een erg prettig kennismakingsgesprek tot aan een vlekkeloze breng- en ophaalservice, alles was goed geregeld! Daarnaast konden we het erg waarderen dat er alle tijd was om de avond van te voren nog een gezamenlijk rondje te rijden met de Volvo, zodat op de dag zelf de auto geen geheimen meer kende. Wij hebben er van genoten! Kortom, als je twijfelt, zeker doen!!
Joost & Marloes

Ready, set, go!

Jullie trouwdag staat op het punt te beginnen. Maak een afspraak en dan zorg ik ervoor dat jullie goed en zorgeloos aan de startblokken kunnen verschijnen. Als ervaren chauffeur ben ik graag jullie bestuurder tijdens deze grote dag, maar zelf in de auto rijden behoort natuurlijk ook tot de opties. Zijn jullie er klaar voor, ik in ieder geval wel!
  • Ook persoonlijk te besturen
  • Vooraf besproken all-in prijs
  • Chauffeur met ervaring
  • Ervaring in de trouwbranche

Trouwvervoer in Arnhem?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.