Trouwauto huren in Veenendaal?

Wordt zorgeloos vervoert in een klassieke Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Trouwvervoer nabij Veenendaal

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Er komt een bijzondere dag aan waarvoor veel zaken goed geregeld moeten worden. Jullie hebben vast al nagedacht over de organisatie van jullie dag, zoals de locatie en catering. Maar hebben jullie ook al gedacht aan het vervoer naar de locatie? Jullie kunnen bij mij terecht voor passende bruidsauto nabij Veenendaal. Het moment dat jullie aankomen in de trouwauto, zal voor jullie en de gasten een onvergetelijk moment zijn. Meer weten over bruiloften en alles wat daarbij komt kijken? Lees dan mijn blog.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Bijzonder vervoer

Bij Trouwauto Lups kunnen jullie een Volvo Amazon of een Volvo 164 huren. De trouwauto oldtimer heeft door zijn gebroken witte kleur en de lederen bekleding een luxe uitstraling, die perfect past bij jullie bruiloft. Het zijn auto’s met vier deuren en door het royale interieur worden jullie comfortabel naar jullie trouwlocatie gebracht. Zorgen maken is niet meer nodig, laat jullie bijzondere dag maar beginnen!

Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

Op 30 augustus hebben wij gebruik mogen maken van de prachtige Volvo Amazon. De auto rijdt heerlijk en klopt aan alle kanten (goed gerestaureerd, mooie kleuren, goed onderhoud, perfect opgepoetst bij levering). Je merkt dat hier veel liefde en aandacht van Paul in zit, door vele jaren van bezit. Fijne kennismaking vooraf met Paul en de auto maakt het vertrouwd.
Echte aanrader voor iedereen die van oude auto’s houdt. En sowieso voor alle Volvo-liefhebbers ????

Als ik een cijfer kon geven:
10/10

Lars en Jeske
Prachtige wagen! Tijdens onze bruiloft op 1 september 2018 hebben we de Amazone van Paul gebruikt. Als volvo liefhebber wilde ik perse een mooie oude volvo vinden voor onze grote dag. Ik denk dat ik geen betere had kunnen huren dan die van Paul. De Amazone ziet er keurig uit, loopt goed en laat aan alle kanten zien dat hij van een echte auto liefhebber is. Ook de service was top. De auto werd keurig op tijd afgeleverd en weer opgehaald. Paul bedankt voor alles en voor de gastvrijheid.
Danny Verbrugge

Als liefhebber van (oude) Volvo’s moest onze trouwauto een Volvo Amazon worden en de Volvo van Paul was dan ook exact wat wij voor onze bruiloft voor ogen hadden.

Om de auto te bezichtigen en om kennis te maken zijn wij in Voorthuizen op bezoek geweest, waar wij hartelijk ontvangen warden door Paul en zijn vrouw. Tijdens de lunch werd al snel duidelijk dat de Amazon van Paul onze trouwauto zou worden.

Na de kennismaking heeft Paul ons ook geholpen met de bloemen voor onze bruiloft via Ans en Rosanne van bloemisterij Fleurina, ook in Voorthuizen.
Onze bruiloft in Rotterdam was fantastisch! Paul, zijn auto, en de prachtige bloemen hebben hier een heel belangrijke bijdrage aan geleverd!
Paul, bedankt voor alles!

Deborah en Thomas

Over de chauffeur

Mijn naam is Paul Lups. Ik rijd met veel plezier bruidsparen in het trouwvervoer naar de locatie waar ze hun bijzondere dag gaan meemaken. Dit rijden doe ik al sinds 1988 en het verveelt nooit. Wat ook niet verveelt, is daarnaast meedenken over andere zaken van uw bruiloft. Ik werk samen met verschillende organisaties en personen, zoals een fotograaf, een bloemist en een muziekband. Ik heb hier inmiddels veel ervaring mee en ik kan jullie hier, indien jullie dit wensen, over adviseren. Deze klassieke trouwauto maakt jullie bijzonder dag compleet!

Contact opnemen

Zoeken jullie nog een trouwauto nabij Veenendaal? Ik hoor graag of ik jullie van dienst kan zijn op het gebied van het vervoer en andere zaken. Interesse in mijn bruiloft vervoer? Je kunt contact met mij opnemen via de telefoon of email. De contactgegevens vind je op mijn website.

Extra mogelijkheden

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop wordt als erg leuk en grappig ervaren door gasten en de fotograaf.

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met voedsel. Bijvoorbeeld als picknick mandje.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel is ze volledig zelf.

Trouwauto huren in Apeldoorn?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.