arrow_drop_up arrow_drop_down
Volvo Trouwauto met Bruidspaar

Trouwvervoer Barneveld?

Wordt zorgeloos vervoert in een klassieke Volvo Amazon

13+
Jaar ervaring
700+
Bruiloften
105.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Trouwvervoer nabij Barneveld

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Jullie hebben ongetwijfeld al nagedacht over de organisatie van deze mooie dag, zoals bijvoorbeeld de locatie en de catering. Vergeten jullie de trouwauto niet? Jullie kunnen bij mij terecht voor passend trouwvervoer nabij Barneveld. Het moment dat jullie aankomen in een trouwauto, zal voor jullie en de gasten een onvergetelijk moment zijn. Daarnaast denk ik ook graag mee over de andere aspecten van jullie bruiloft.

Over Trouwauto Lups

Mijn naam is Paul Lups. Al sinds 1988 rijd ik met veel plezier bruidsparen naar hun trouwlocatie. Tot mijn beschikking heb ik twee soorten trouwauto’s: de Volvo Amazon en de Volvo 164. Deze auto’s zijn allebei uitermate geschikt voor bruiloften. De gebroken witte kleur en de rode bekleding geven een luxe uitstraling. De ruime indeling zorgt er daarnaast voor dat jullie ontspannen en comfortabel naar jullie trouwlocatie gebracht worden.

Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

Op onze trouwdag zijn we door Paul met de Volvo 164 naar de verschillende locaties in Maastricht gebracht. Hij stond altijd klaar als we naar een volgende locatie moesten, maar wachtte ook gerust als het iets uitliep. Paul laat je helemaal op je gemak stellen en helpt je graag met in- en uitstappen of simpelweg een tasje vasthouden. We vonden het een fijne en speciale toevoeging op onze bruiloft. Helemaal te bedenken dat hij voor ons naar Maastricht heen en weer is gereden!

Lucas

Ruim voor onze trouwdag zijn we in contact gekomen met Paul. We mochten een proefrit rijden in de Volvo Amazon en we kregen de optie om onze trouwdatum op een kentekenplaat te laten zetten. Dit vonden we een erg leuke en persoonlijke aanvulling. Al met al maakte het karakter en uitstraling van de auto met onze eigen kentekenplaat het plaatje compleet. Het contact met Paul was erg prettig. Daarnaast was de haal- en brengservice voor ons een uitkomst. Kortom, een aanrader!

Guido en Aafke
Het is alweer een jaartje geleden, maar nog met enige regelmaat denken wij terug aan hoe gastvrij, vriendelijk en behulpzaam Paul was op onze bruiloft. Hij hielp ons door de file, zodat we nog net optijd waren bij het gemeentehuis en hielp ons inzien dat de momentjes in de auto er ook waren om even met elkaar bij te kletsen tussen alle drukte door. Een top chauffeur en een prachtige auto, van binnen en buiten!
Janneke Toering

Andere mogelijkheden

Hoe is de rest van uw bruiloft geregeld? Hebben jullie al een fotograaf, bloemen of een band? Ook dat zijn aspecten waar ik jullie graag bij help. Ik werk samen met verschillende organisaties en personen. Zo kan ik jullie helpen met een fotograaf, de bloemen, muziek en trouwkleding.

Wat zijn jullie wensen?

Ik help jullie graag om jullie trouwdag de mooiste dag van jullie leven te maken. Naast trouwvervoer nabij Barneveld ben ik ook gedreven in het regelen van andere bijkomende zaken. Ik maak graag kennis met u en hoor graag meer over jullie wensen. Neem dus gerust contact op!

Extra mogelijkheden

Kenteken

Een kenteken met jullie trouwdatum erop wordt als erg leuk en grappig ervaren door gasten en de fotograaf.

Mandje

Tussendoor kunnen jullie genieten van een heerlijk mandje gevuld met voedsel. Bijvoorbeeld als picknick mandje.

Bloemen

Graag ontzie ik jullie met de bloemen. Daarom haal ik ze graag voor jullie op of regel is ze volledig zelf.

Trouwauto huren in Barneveld?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.