Welkom bij Volvo Trouwauto

Mijn naam is Paul Lups en ik ben de trotse eigenaar van Volvo Trouwauto. Samen met mijn Volvo Amazon 122S, rij ik al jarenlang door heel Nederland. Mijn doel: de trouwdag van bruidsparen compleet maken met een ritje in deze oldtimer trouwauto. Afgezien van de wagen zijn er ook verschillende, aanvullende mogelijkheden. Daarnaast laat ik jullie graag meeprofiteren van mijn uitgebreide ervaring in de trouwbranche en bied ik mijn ondersteuning waar nodig. Op deze manier maken we er samen een geslaagde bruiloft van! 

Interesse? Neem contact met mij op of kom gezellig langs voor een bakje koffie en een gratis proefrit!

"Geluk is blijven verlangen, naar wat je al hebt"

Volvo Amazon 122S 

Deze gebroken witte oldtimer stamt uit het jaar 1963, maar straalt door een volledige restauratie nog altijd zijn oorspronkelijke klasse uit. De lederen bekleding van de trouwauto is bordeaux rood gekleurd en garandeert een comfortabele rit. Deze klassieke trouwauto staat te popelen om gelukkige bruidsparen, met of zonder chauffeur, te mogen vervoeren op hun bijzondere trouwdag. Zijn jullie de volgende?

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Wat anderen zeggen over Volvo Trouwauto

Super ervaring! Prachtige dag(en) gehad met de Volvo Amazon. Een zeer mooie auto die ook nog eens fijn rijdt, het maakte voor ons de dag helemaal compleet! Auto brengen en halen ging heel soepel, communicatie was helder. Geen momentje stress!


Hilde en Matthijs
We zijn zeer tevreden over de auto die we hebben gehuurd, hij reed prima en de authentieke uitstraling maakte het plaatje helemaal compleet. Het speciale kenteken met onze trouwdatum was een leuke toevoeging en aandenken. Ook vonden we het super dat we de auto zelf konden besturen.
Jan-Pieter en Gerda
Wij kijken terug op een mooie dag, waarop de Volvo het plaatje compleet maakte. Alles werd voor een mooi prijsje goed geregeld, de avond van tevoren werd de Volvo op de stoep gezet en op de dag zelf weer op de afgesproken tijd opgehaald. Een echte aanrader! Paul, hartelijk dank voor alles!
Dirk en Bertine
13+

Jaar ervaring

700+

Bruiloften

105.000+

Kilometers afgelegd

1963

Bouwjaar Volvo Trouwauto

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

arrow_drop_up arrow_drop_down