Trouwauto huren in Lelystad?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Trouwauto Lelystad

Al een tijdje op zoek naar een trouwauto Lelystad? Volvo Trouwauto maakt jullie trouwdag compleet! Iedereen weet natuurlijk dat trouwen een bijzondere aangelegenheid is. De liefde staat centraal, er wordt gelachen, gefeest en het mooiste is: je beleeft het allemaal met diegene van wie jij het meeste houdt. Uiteraard hoort bij een bijzondere trouwdag ook een bijzondere trouwauto. Laat onze klassieke Volvo Amazon nou net aan het bovenstaande profiel voldoen. Deze oldtimer heeft de speciale gave om een trouwdag compleet te maken. Interesse in onze trouwauto Lelystad? Kom gerust eens langs of informeer naar de mogelijkheden!

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Wat maakt Volvo Trouwauto bijzonder?

  • Klassiek trouwvervoer in Lelystad
  • Gratis proefrit op afspraak;
  • Vriendelijke en informele service;
  • Extra opties naast de auto.

Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

Paul heeft op 9 juni 2018 zijn prachtige Volvo trouwauto aan ons verhuurd voor onze bruiloft. De auto ziet er keurig uit en is goed onderhouden. Paul is prettig in de omgang en is onze wensen en afspraken perfect nagekomen. Wij hebben genoten zelf in de Volvo te kunnen rijden. Een absolute aanrader!
Koen Andeweg
Op 20-juli-2018 mochten wij trouwen. Wij hadden gekozen voor de Volvo 164 wat een fantastische auto die de nodige bekijks trok! Geweldige service auto gebracht en gehaald waar wou wouden alles was te overleggen. Bedankt voor alle goede service!
Getwin
Dankzij de hele mooie 164 werd onze trouwdag nog mooier! Bedankt Paul voor het meedenken en natuurlijk de Volvo!
N. Kramer

Trouwauto huren Lelystad: in een klassieke bolide richting het altaar

Mijn naam is Paul Lups en vergezeld door mijn trouwe compagnon, de Amazon, rij ik al jarenlang door heel Nederland. Ons doel: bruidsparen voorzien van een prachtige trouwauto en daarmee een unieke bruiloft. Als ervaren chauffeur rij ik jullie met veel plezier rond op de grote dag. Zelf rijden in deze oldtimer is uiteraard een unieke ervaring. Daarom is de auto zowel met als zonder chauffeur te huren.

Maar genoeg over mij, want jullie zijn hier tenslotte voor de auto. Deze gebroken witte Amazon rolde in 1963 uit de fabriek. Toen nog niet beseffende dat hij ooit volledig gerenoveerd en omgetoverd zou worden tot trouwauto. De lederen bekleding van deze bolide zorgt niet alleen voor een comfortabele rit, maar ook voor een chique uitstraling. Verder is de auto voorzien van alle moderne gemakken die je mag verwachten bij een trouwauto. Als er foto's gemaakt worden, dan wil de Amazon er natuurlijk ook opstaan. Daarom zijn er altijd twee parapluutjes in de wagen aanwezig voor het geval dat de regen roet in het eten wil gooien.

Interesse en contact opnemen?

Interesse gekregen in onze trouwauto huren in Lelystad? Dat is natuurlijk ontzettend leuk om te horen! Neem gerust contact met mij op per mail of telefoon. We maken een afspraak en nemen onder het genot van een kopje koffie jullie grote dag door. Wellicht dat ik jullie kan interesseren in 1 van mijn aanvullende diensten, zoals: het verzorgen van de bloemen, een kentekenplaat met jullie trouwdatum en een lekkere picknickmand voor onderweg. Aan het eind van de rit is er natuurlijk tijd om de Amazon te bekijken en een gratis proefrit te maken. Hoe dan ook: mogelijkheden zijn er genoeg en ik kijk er nu al naar uit om jullie te ontmoeten!

Sleutels in het contact en op weg naar de liefde!

Voor een trouwauto huren in Lelystad moet je hier zijn! Met mijn jarenlange ervaring kan ik, indien gewenst, jullie voorzien van tips en adviezen rondom jullie bruiloft. Zien jullie jezelf al rijden in deze klassieke bolide? Pleeg dan vandaag nog een belletje naar Volvo Trouwauto en kom in contact! De motor van de Amazon staat alvast warm te draaien, zijn jullie de volgende gelukkige bestuurders? 

  • Betrouwbaar trouwauto huren Lelystad;

  • Duidelijke all-in prijs;

  • Chauffeur met verstand van de trouwbranche;

  • De Amazon maakt jullie trouwdag compleet!

Extra mogelijkheden

Kenteken

Mandje

Bloemen

Trouwauto huren in Lelystad?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.