Trouwauto huren in Gelderland?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Trouwauto Gelderland

Verloofde Gelderlanders opgelet, want mijn trouwauto Gelderland is binnenkort misschien wel jullie romantische rijtuig. Mijn naam is Paul Lups en met mijn Volvo Amazon verzorg ik al jarenlang trouwvervoer in de provincie en de rest van Nederland. Mijn werkdagen zijn gevuld met veel liefde en gelukkige gezichten. Een mooiere roeping bestaat er volgens mij niet. Trouwen is tenslotte iets bijzonders. Je geeft het langverwachte ja-woord aan de persoon waar je het meest van houdt. Er wordt gefeest, gelachen en af en toe is er ruimte voor een positieve traan. Met mijn klassieke trouwvervoer verzorg ik de finishing touch aan deze, op zichzelf al, onvergetelijke dag. Nieuwsgierig naar mijn trouwauto Gelderland? Neem dan gerust eens contact op en dan vertel ik jullie graag meer over de auto!

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Waarom deze trouwauto?

  • Klassiek trouwvervoer in Gelderland
  • Gratis proefrit bij afspraak;
  • Vriendelijk en laagdrempelig;
  • Extra opties naast de auto.

Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

Paul heeft op 9 juni 2018 zijn prachtige Volvo trouwauto aan ons verhuurd voor onze bruiloft. De auto ziet er keurig uit en is goed onderhouden. Paul is prettig in de omgang en is onze wensen en afspraken perfect nagekomen. Wij hebben genoten zelf in de Volvo te kunnen rijden. Een absolute aanrader!
Koen Andeweg
Met volle tevredenheid kijken wij terug op onze trouwdag en het rondrijden met de wonderschone Volvo Amazon! Het heeft prachtige foto’s opgeleverd samen met de auto en de mooie details zoals de unieke gepersonaliseerde kentekenplaat en het mooie mandje. Paul bedankt voor je goede service!
Wilmer & Marike
Op onze trouwdag ( 07-12-2017 ) was Paul onze chauffeur in de Volvo amazone. De nummerplaat met onze trouwdatum heeft een mooi plekje gekregen in ons huis. Het contact met Paul was erg goed!!! Wij kunnen terug kijken op een ontzettend mooie dag.
Marck & Trijntje

Trouwauto huren Gelderland: meer dan alleen trouwvervoer

Willen jullie een klassieke trouwauto huren in Gelderland? Bij Volvo Trouwauto ben je aan het juiste adres! Zelf rij ik al jarenlang mee in de trouwbranche. Indien gewenst deel ik mijn ervaring met jullie en daarnaast denk ik graag mee over de details van jullie bruiloft. Verder zijn er er naast de huur van de auto extra mogelijkheden waar ik jullie me van dienst kan zijn. Denk aan een eigen trouwfilm, kenteken met trouwdatum of het regelen van bloemen. Eigenlijk moet ik altijd oppassen dat ik niet nóg enthousiaster wordt dan jullie zelf! Maar ik zal me proberen in te houden...

Maar genoeg over mij, want jullie zijn hier tenslotte voor de auto. Willen jullie een trouwauto huren in Gelderland? Dan rijden jullie binnenkort misschien wel in mijn Volvo Amazon naar het altaar. Deze volledige gerenoveerde bolide stamt uit 1963, maar voldoet desondanks aan alle moderne gemakken van een kwaliteit trouwauto. De gebroken witte kleur en vintage uitstraling passen perfect in het bruidsplaatje. Daarnaast is er door de lederen bekleding geen gebrek aan comfortabele zitplaatsen. Kortom: alle ingrediënten voor een perfecte bruiloft zijn aanwezig bij deze eyecatcher van een trouwauto.

Wanneer kan ik langskomen?

Dat is het mooie: wanneer het bij jullie het beste uitkomt! Wel eerst even laten weten natuurlijk, dan kan ik alvast koffie en thee klaarzetten. Per telefoon of mail ben ik vrijwel altijd bereikbaar voor contact en het maken van een afspraak. Daarnaast beantwoord ik graag andere vragen die jullie wellicht hebben. Nadat we jullie grote dag onder het genot van een drankje hebben doorgenomen, reserveren we tenslotte ook tijd voor een gratis proefritje. Want in de garage staan, daar heeft mijn Amazon een hekel aan. Interesse in het huren van mijn trouwauto Gelderland? Mijn deur staat altijd open. Komen jullie gezellig langs?

Plankgas richting de liefde!

De Amazon en ik kunnen haast niet wachten! Willen jullie mijn trouwauto huren in Gelderland? Dan kan dat vandaag nog geregeld worden. Desgewenst ben ik naast verhuurder ook een betrouwbare chauffeur om jullie richting het altaar te vervoeren. Liever zelf rijden? Geen probleem. De Amazon is zowel met als zonder chauffeur te huren. Wie er ook rijdt, als de  motor eenmaal is warm gedraaid, wordt het plankgas richting een liefdevolle toekomst! You want to take her for a spin?

  • Volledig gerenoveerde trouwauto

  • All-in huurprijs

  • Zorgeloos trouwvervoer

  • Met of zonder chauffeur te huren

Extra mogelijkheden

Kenteken

Mandje

Bloemen

Trouwauto huren in Gelderland?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.