Trouwauto huren in de Den Haag?

Klassiek vervoer naar het altaar in een Volvo Amazon

14+
Jaar ervaring
750+
Trouwerijen
125.000+
Kilometers afgelegd
1963

Bouwjaar Volvo

Volvo Amazon als trouwauto

Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Trouwauto Den Haag

Op een zoektocht naar een mooie trouwauto in Den Haag? Voeg een stukje nostalgie toe aan uw bruiloft met een ritje in een klassieke Volvo Amazon. Jullie trouwdag: een dag vol plezier, feest, gezelligheid en bovenal veel liefde. De grote dag zit er bijna aan te komen en de gezonde spanning is langzaam aan het toenemen. Voordat het zover is moeten er alleen nog wel wat zaken geregeld worden. De trouwjurk, de locatie, het entertainment en natuurlijk de trouwauto. Bij het laatstgenoemde kan ik jullie helpen! Mijn naam is Paul Lups en ik stel mijn klassieke Volvo Amazon graag ter beschikking als trouwvervoer in Den Haag of op een andere plek in Nederland. In de loop der jaren hebben ik en deze bolide al meerdere stellen van een tevreden glimlach kunnen voorzien tijdens hun bruiloft. Zijn jullie de volgende gelukkigen? Neem contact op en dan vertel ik met liefde meer over mij en de wagen.

Ik ben ook inzetbaar in de volgende plaatsen:

Andere plaats? Wij komen door heel Nederland!

Waarom Volvo Trouwauto?

  • Klassiek trouwvervoer in Den Haag;
  • Persoonlijke en laagdrempelige dienstverlening;
  • Kruip zelf achter het stuur;
  • Extra mogelijkheden naast de oldtimer.

Ervaringen met de Volvo Trouwauto?

Paul heeft op 9 juni 2018 zijn prachtige Volvo trouwauto aan ons verhuurd voor onze bruiloft. De auto ziet er keurig uit en is goed onderhouden. Paul is prettig in de omgang en is onze wensen en afspraken perfect nagekomen. Wij hebben genoten zelf in de Volvo te kunnen rijden. Een absolute aanrader!
Koen Andeweg
Op 20-juli-2018 mochten wij trouwen. Wij hadden gekozen voor de Volvo 164 wat een fantastische auto die de nodige bekijks trok! Geweldige service auto gebracht en gehaald waar wou wouden alles was te overleggen. Bedankt voor alle goede service!
Getwin
Dankzij de hele mooie 164 werd onze trouwdag nog mooier! Bedankt Paul voor het meedenken en natuurlijk de Volvo!
N. Kramer

Jarenlange ervaring met trouwvervoer in Den Haag

Voor een échte vintage trouwauto in Den Haag, trekken jullie bij Volvo Amazon aan de goede bel! Al jarenlang rijden ik en mijn bolide samen door heel het land om koppels te voorzien van een trouwauto met een classy uitstraling. Tijdens al deze ritjes heb ik veel ervaring mogen opdoen en dat heeft mij een diepgaande expertise opgeleverd in de trouwbranche. Inzichten die ik altijd graag deel met gelukkige stellen deel door mee te denken over de zaken rondom de bruiloft. Zie het als de finishing touch of het extra vleugje van mijn dienstverlening. Het doel: een glimlach op jullie gezichten tijdens een ritje in mijn auto. Dat is tenslotte onbetaalbaar. 

Uiteraard overschat ik mijn eigen rol niet, want de echte eyecatcher is tenslotte de Amazon. Deze uit 1963 stammende oldtimer lijkt zo van het witte doek getrokken. Van buitenaf vertelt deze wagen eigenlijk zijn eigen verhaal. De gebroken witte kleur en de klassieke uitstraling nemen je in een oogwenk even terug naar de swinging sixties. Wanneer je echter een kijkje door het portier neemt, kan je zien dat de bolide daarnaast voorzien is van alle moderne gemakken die je van een trouwauto mag verwachten. Daarnaast is de wagen voorzien van een luxe lederen bekleding en heeft hij tevens als decor gediend voor de mooiste trouwfoto’s. Vraag je het aan mij? Dan zeg ik de dat het de mooiste trouwauto in Den Haag en omstreken is! Maar wie ben ik? Neem eens contact op, kom gerust eens langs en dan kunnen jullie de auto zelf bewonderen!

Interesse en een afspraak maken?

Zijn jullie jezelf al wegrijden in mijn trouwauto in Den Haag? Dat vind ik natuurlijk leuk om te horen! Neem per mail of telefoon contact op met Volvo Trouwauto en dan maken we een afspraak voor een gesprek. Onder het genot van een koud of warm drankje nemen we jullie grote dag door en bekijken we welke rol ik en de auto kunnen vervullen. Indien gewenst kan ik jullie altijd voorzien van één van mijn aanvullen diensten waaronder: het regelen van de bloemen, een nummerplaat met jullie trouwdatum of een picknickmand. Als kers op de taart nemen we uiteraard even de tijd om de Volvo Amazon te bekijken en een proefritje te maken. Mijn portier staat altijd open, komen jullie gezellig langs?

The road to love!

Neem de afslag richting de liefde met mijn klassieke trouwvervoer in Den Haag!! Maak gerust een afspraak of kom langs voor een persoonlijk gesprek. Desgewenst ben ik een betrouwbare chauffeur gedurende jullie bruiloft, maar snap ik het ook goed als jullie zelf achter het stuur willen kruipen. Daarom is de auto zowel mét als zonder chauffeur te huren. De motor staat al warm te draaien, stappen jullie in?

  • Trouwvervoer in Den Haag zonder zorgen;

  • Vooraf besproken all-in prijs;

  • Chauffeur met verstand van zaken;

  • Het vleugje vintage op jullie bruiloft!

Extra mogelijkheden

Kenteken

Mandje

Bloemen

Trouwauto huren in Den Haag?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.