Volvo Trouwauto met Bruidspaar

Jullie trouwdag compleet maken?

Word zorgeloos vervoerd in een Volvo Amazon

Volvo Trouwauto met Bruidspaar

Jullie trouwdag compleet maken?

Wordt zorgeloos vervoert in een Volvo Amazon

13+
Jaar ervaring
700+
Bruiloften
105.000+
Kilometers afgelegd
1963
Bouwjaar Volvo
Volvo Amazon als trouwauto
Met of zonder chauffeur
Volledig ontzorgd

Jullie trouwdag écht compleet maken? Dat doe je natuurlijk met een Volvo Amazon 122S als trouwauto. Deze gebroken witte trouwauto oldtimer is het ideale vervoermiddel om op jullie grote dag in rond te rijden. Zo kijken jullie jaren later met een brede glimlach terug op jullie trouwdag, de mooiste dag van jullie leven!

Paul Lups: de eigenaar van Lups Trouwauto, ondersteunt u niet alleen graag met het vervoer maar met meer. Door zijn opgebouwde ervaring in alle afgelopen jaren weet Paul een trouwerij succesvol te laten verlopen. Hij heeft niet alleen veel ervaring maar is ook behulpzaam, enthousiast en helpt u graag verder denken. In overleg is alles mogelijk.

Stappen jullie in?

Zijn jullie benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen omtrent jullie bruiloft? Bekijk dan eens onze video van mijn Volvo Amazon 122S of neem contact met mij op.

Klein gedeelte van de ervaring van onze afgelopen trouwerijen

Rick Kraaij
Wat een geweldige ervaring was het om door Paul gereden te worden met zijn Volvo Amazon op onze bruiloft! Alles is bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden en Paul super bedankt voor deze mooie ervaring.
Lianne Maaijen-Brandsen
Het contact met Paul liep heel fijn. Fijn dat we vooraf een afspraak hadden waarin we dingen dingen doorspreken en dat we een proefritje mochten maken. We hebben genoten van de auto op “onze dag”. Een echte aanrader!
Annick & Paul
Vanaf het begin van het contact was Paul vriendelijk, behulpzaam en reageerde hij erg snel op onze mails. Hij nam uitgebreid om uitleg te geven over de auto. We waren er super blij mee en de auto doet het ook erg goed op foto’s ;-). We kregen er veel bekijks mee!
Ron & Montse
op 20 April 2019 was onze trouwdag en Paul kwam de auto een dag van te voren brengen. Wat een geweldige wagen en de service van Paul en zijn medewerkers was geweldig. Alles gaf een zeer vertrouwd gevoel zeker als je met paul zit te praten, lekker relaxed en geen gezeur. kortom de trouwauto hier huren is wat ons betreft zeker een aanrader.
Sjoerd & Wendy
De auto zag er mooi uit en had de kentekenplaat van onze trouwdag op zich. De chauffeur (Ko) was erg aardig en behulpzaam en was niet te opvallend aanwezig, maar was er wel precies als het nodig was. De auto en de chauffeur hebben echt bijgedragen om onze dag fantastisch te maken!
Zeger & Anneloes
Op 15 september hebben wij van de Volvo Amazone gebruik mogen maken. We wilde graag dat de broer van de bruid chauffeur zou zijn. Dit was voor Paul helemaal geen probleem. Van te voren hebben we kennis gemaakt en een testrit mogen maken. Op de dag zelf was de auto keurig afgeleverd en piekfijn in orde. In de avond is de auto weer opgehaald, superservice!

Waarom Volvo Trouwauto?

Jullie trouwdag, de mooiste dag uit jullie leven. Deze dag moet helemaal compleet zijn. Kies daarom het perfecte trouwvervoer om jullie dag echt compleet te maken, namelijk de Volvo Amazon 122S bruiloft auto.

  • Volvo Amazon is de ideale trouwauto
  • Jarenlange ervaring in de trouwbranche
  • Ik pas mij volledig aan jullie wensen aan!
  • De auto beschikt over bordeaux rode leren bekleding
  • Kleur van de auto past perfect bij een trouwjurk
  • Er is heel veel mogelijk bij Volvo Trouwauto, vraag naar alle extra mogelijkheden. Ik help graag mee om jullie dag compleet te maken met de klassieke trouwauto.

Volvo Amazon als trouwauto?

Kom vrijblijvend met mij in contact, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

arrow_drop_up arrow_drop_down